woensdag 29 november 2017

GOEIEMORGEN SINTERKLAAS EN ZWARTE PIETEN !

Nog een nachtje voorbij...
Hopelijk heeft Sinterklaas goed kunnen slapen in zijn nieuwe bed, en sliepen de pieten goed op hun luchtmatras.
Wij weten al dat de Sint een mooie knuffel heeft. Ook de zwarte pieten hebben elk een knuffel bij. De zwarte pieten maakten er een boeltje van ! We denken dat ze heel erg moe waren. Overal in de gang lagen letterkoekjes. Waarschijnlijk zit er een gaatje in hun zak. 
Ze hebben alvast goed ontbeten vanmorgen. Sint eet iedere morgen netjes zijn boterham op en zijn korstjes. De zwarte pieten eten hun boterhammen niet helemaal op. De korstjes laten ze liggen, foei, pieten. De sokken van de pieten zijn droog en ook de kleren zijn netjes gewassen en gedroogd. Zo zullen de pieten weer netjes zijn om op de feestjes te verschijnen. We zagen dat Sint zich ook telkens mooi wast met zijn sponsje, vandaar dat hij er altijd zo goed uit ziet.
Liam en Emma hadden mooie tekeningen gemaakt voor Sinterklaas. Emma legde haar tekening op het hoofdkussen van de sint en Liam in het bed van zwarte piet. Sinterklaas zal blij zijn vanavond.
We duimen voor een goeie nacht, Sinterklaas en zwarte piet.


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten

schoolreis

 Gisteren was het de grote topdag ! Een heel leuk moment om samen met de hele klas te doen !  op schoolreis... ! Blij  trokken wij naar Bell...